Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Aneta Gospičová
19. decembra 2023, 7:17
Čas čítania 0:32

Pri bratislavských internátoch masturboval muž v kríkoch. Zverejnili presné miesto, kde sa o šiestej ráno uspokojoval

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Na muža upozornil anonym vo facebookovej skupine internátov.

V okolí internátov Mlynskej doliny sa schovával a onanoval muž za kríkmi. Incident sa odohral v nedeľu 17. decembra študentke, ktorá išla na autobusovú zástavku o šiestej ráno a muža spozorovala za porastom. Na incident upozornil anonym vo facebookovej skupine internátov Mlynskej doliny. 

„Nech si dávajú ľudia, najmä dievčatá v mlynskej pozor, pretože včera (v nedeľu 17.12.) keď som išla na autobus o 6 tej ráno, tak sa pri chodníku, pod šturákom, schovával muž za kríkom, ktorý si tam onanoval a kukal sa keď niekto išiel okolo,“ uvádza sa v príspevku. Študentku incident natoľko rozrušil, že zo stresu na muža nezavolala políciu.

„Inkriminovaný išiel z toho chodníka zo šturáku krížom cez trávu a ja som si myslela, že tam je asi niekto, kto venčí psa a potom sa tam schoval za ten krík...,“ opisujú udalosť.

mlyny uk
Zdroj: Facebook∕Mladosť – Šturak – Átriaky – Manželáky
Domov
Zdieľať
Diskusia