Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
20. decembra 2023 o 10:29
Čas čítania 0:30

Polícia varuje pred ďalšími rizikovými nákupmi. Na tieto e-shopy si daj veľký pozor, môžu ťa okradnúť

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Online nakupovanie sprevádza niekoľko nemalých rizík, ktoré môžu zákazníkom poriadne znepríjemniť Vianoce. Na tieto internetové obchody si daj pozor.

Polícia SR na Facebooku opakovane apeluje na ľudí, aby boli pri nákupoch cez internet ostražití. Aj na Slovensku totiž funguje niekoľko rizikových e-shopov, v ktorých nákup môže dopadnúť obrovským predvianočným sklamaním. 

Online nakupovanie je čoraz viac obľúbenejšie a pohodlnejšie. Sprevádza ho však niekoľko nemalých rizík, ktoré môžu zákazníkom poriadne znepríjemniť Vianoce. „V tom ,lepšom‘ prípade vám môže pribudnúť starosť so zlým, s rozbitým či nefunkčným darčekom. V tom najhoršom prídete o peniaze a darčeka sa vôbec nedočkáte,“ varuje polícia. 

Slovenská obchodná inšpekcia na webe vedie zoznam desiatok rizikových e-shopov. Spotrebiteľom takýmto spôsobom odporúča, aby nákup na týchto internetových stránkach dôkladne zvážili a boli obozretní. 

Polícia SR si tentokrát vzala na mušku päť podozrivých e-shopov, ktorým by si sa mal/-a zďaleka vyhnúť. 

  • alabo.sk
  • mobiluj.sk
  • zasielkonos.sk
  • rajpradla.sk
  • chyza.sk
Domov
Zdieľať
Diskusia