Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Barbora Fábryová
4. januára 2024, 7:24
Čas čítania 0:27

VIDEO: Prezidentský kandidát Ivan Korčok vyvracia hoax, ktorý ho spája s USA

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Ivan Korčok zvažuje právne kroky voči šíriteľom hoaxu.

Na sociálnych sieťach sa šíri hoax o tom, že Ivan Korčok má americký pas. Kandidát na prezidenta sa pred obvineniami bráni a tvrdí, že z jeho pohľadu ide o zjavné porušenie zákona. Korčok plánuje poradiť sa so svojím právnikom a zvažuje právne kroky.

„Na sociálnych sieťach sa momentálne šíri informácia, že mám pas Spojených štátov amerických. K tomu by som chcel povedať, že ako občan Slovenskej republiky mám tento pas, pas Slovenskej republiky,“ povedal Korčok v úvode videa, ktoré zverejnil na Facebooku.

Prezidentský kandidát na videu svoj slovenský pas dodatočne ukázal. „Je zjavné, že vládna koalícia ešte neoznámila meno svojho kandidáta na post prezidenta, ale trollie farmy si už robia svoju prácu a bežia naplno,“ skonštatoval Korčok.

Domov
Zdieľať
Diskusia