Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Barbora Fábryová
11. januára 2024, 18:50
Čas čítania 0:36

PREHĽAD: Orange vypína 3G sieť. V týchto oblastiach môžeš zaznamenať výpadky (+ mapa)

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Mobilný operátor vypína 3G sieť na celom Slovensku.

Mobilný operátor Orange začne už 18. januára vypínať svoju 3G sieť. Zákazníci budú musieť počítať s výpadkami. Operátor však ubezpečuje, že výpadky budú trvať maximálne 20 minút, informuje Orange na svojom webe

„Práce budú prebiehať v nočných hodinách (približne v čase od 0.00 – 6.00 h), a preto veríme, že budú mať minimálny dosah na vaše pohodlie. Ospravedlňujeme sa za prípadné nepríjemnosti spojené s nedostupnosťou siete,“ priblížil operátor.

orange
Zdroj: Orange

3G sieť vypne aj 4ka

Štvrtý slovenský operátor plánuje začiatkom roka 2024 vypnúť 3G sieť. Svojich zákazníkov na to upozornil na webovej stránke

„4ka od svojho vstupu na trh buduje modernejšiu 4G sieť. ‚Štvorkári‘ však mohli doteraz 3G sieť používať v tzv. národnom roamingu na miestach, kde 4ka ešte nemá vlastné pokrytie. Všade tam využíva sieť obchodného partnera. Aj ten ju však plánuje v prvých mesiacoch 2024 vypnúť a pre zákazníkov 4ky bude na 97 % dostupná už iba rýchlejšia 4G sieť,“ napísali na webe.

Orange začne s vypínaním 3G siete postupne.
Orange začne s vypínaním 3G siete postupne. Zdroj: Orange
Domov
Zdieľať
Diskusia