Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Barbora Fábryová TASR
18. januára 2024, 17:14
Čas čítania 0:32

AKTUÁLNE: Andrej Danko zostáva vo funkcii podpredsedu parlamentu. Poslanci o jeho odvolávaní nehlasovali

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Poslanci nezahlasovali za program schôdze.

Podpredsedu Národnej rady SR Andreja Danka neodvolali z funkcie. 126 poslancov, ktorí sa zúčastnili na schôdzi parlamentu, neodhlasovali jej program. Z prítomných poslancov za schválenie programu schôdze hlasovalo 52, proti boli 49 a zdržalo sa 25 poslancov. Predseda NR SR Peter Pellegrini preto ukončil schôdzu.

Opozícia po zverejnení informácie o Dankovej nehode kritizovala postup polície. Za zlyhanie považuje vykonanie dychovej skúšky na druhý deň po nehode. Polícia mala podľa opozičných strán Danka o takom čase zobrať na krvné testy.

Opozícia kritizuje aj to, že Danko neostal po nehode na mieste. Zdôrazňuje, že Danko ako verejný činiteľ by mal byť príkladom „riadneho a zodpovedného prístupu k dodržiavaniu zákonov a mal by byť morálnou autoritou“.

16. januára 2024, 11:12 Čas čítania 0:48 Internet si v memečkách uťahuje z Andreja Danka. Ohlásenie jeho kandidatúry po nehode je studnicou vtipov Internet si v memečkách uťahuje z Andreja Danka. Ohlásenie jeho kandidatúry po nehode je studnicou vtipov

K dopravnej nehode došlo vo štvrtok 11. januára večer v bratislavskej Dúbravke. Danko mal podľa svojich slov dostať šmyk a naraziť do semafora.

Domov
Zdieľať
Diskusia