Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
TASR
5. februára 2024, 10:27
Čas čítania 0:37

AKTUÁLNE: Na východe Slovenska sa vlak zrazil s autom. Pri Prešove museli prerušiť dopravu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Pre nehodu na priecestí je prerušená doprava v úseku Prešov – Drienovská Nová Ves.

AKTUALIZOVANÉ (10.54 h): Vlakovú dopravu v úseku Prešov – Drienovská Nová Ves po rannej nehode na priecestí obnovili.

Pre nehodu je aktuálne prerušená vlaková doprava v úseku Prešov – Drienovská Nová Ves. Železničná spoločnosť Slovensko o tom informuje na sociálnej sieti. Ako uvádza, dôvodom je stret vlaku iného dopravcu s motorovým vozidlom na priecestí.

„Dnes skoro ráno šoférovala 18-ročná vodička auto v Haniske pri Prešove smerom na Košice, keď pri prejazde železničným priecestím, v tom čase riadeným svetelnou signalizáciou, došlo z doposiaľ presne nezistených príčin k zrážke s osobným vlakom, ktorý v tom čase smeroval z Prešova do Košíc,“ informovala polícia na Facebooku.

Policajti sa dopravnou nehodou zaoberajú. V prípade začali trestné stíhanie pre prečin všeobecného ohrozenia. „Obaja účastníci boli na mieste podrobení dychovým skúškam, v oboch prípadoch bol výsledok negatívny. Na vlaku a vozidle vznikla škoda vo výške približne 3000 eur,“ podotkla hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Ligdayová s tým, že polícia preveruje všetky okolnosti a príčiny nehody.

Domov
Zdieľať
Diskusia