Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
7. februára 2024 o 19:33
Čas čítania 0:24

U žiačky zo základnej školy v Čachticiach našli zelenú sušinu. Pred policajtmi sa ju snažila skryť na netradičnom mieste

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Drogu našli u 14-ročného dievčaťa.

Policajti z Nového Mesta nad Váhom začali trestné stíhanie pre prečin nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, ich držania a obchodovania s nimi. V šatni v základnej škole v Čachticiach našli sušenú zelenú rastlinu. Informovala o tom trenčianska krajská polícia na sociálnej sieti.

„Políciu privolali do školy po tom, ako sa v šatni, v topánke jednej zo žiačok, našlo vrecko s obsahom zelenej sušenej rastliny. Obsah vrecka zaslali na expertízne skúmanie,“ informuje polícia.

Policajti na mieste zadržali 14-ročné dievča, ktoré bolo po vykonaní potrebných procesných úkonov prepustené na slobodu. Vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie nie je podľa polície momentálne možné poskytnúť k prípadu bližšie informácie.

Domov
Zdieľať
Diskusia