Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Samuel Valent
25. februára 2024 o 16:05
Čas čítania 0:36

SZĽH reaguje na Adama Ružičku a jeho video s „narysovanou čiarou“. Mladý hokejista si na MS 2024 v Česku nezahrá

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Ružičkov tím Arizona Coyotes pred pár dňami informoval, že hokejistu umiestnili na waiver listinu a chcú s ním ukončiť kontrakt.

Video slovenského útočníka Adam Ružičku má ďalšiu dohru. Slovenský zväz ľadového hokeja s ním totiž nepočíta na blížiacich sa MS 2024 v Česku. Ružička mal pritom až do zverejnenia kontroverzného videa isté miesto v popredných formáciách našej reprezentácie.

„Slovenský zväz ľadového hokeja odsudzuje správanie Adama Ružičku, ktoré nie je v súlade s hodnotami reprezentanta, a preto s ním v nominácii na prípravné zápasy a májové majstrovstvá sveta nepočítame,“ uviedol SZĽH vo svojom stanovisku.

24. februára 2024 o 10:23 Čas čítania 0:42 VIDEO: Natočil sa s „narysovanou čiarou“ a kreditkou. Slovenský hokejista končí v NHL VIDEO: Natočil sa s „narysovanou čiarou“ a kreditkou. Slovenský hokejista končí v NHL

Ružičkov tím Arizona Coyotes pred pár dňami informoval, že hokejistu umiestnili na waiver listinu a chcú s ním ukončiť kontrakt. Klub sa k videu, na ktorom sa ukázal s „narysovanou čiarou“ a kreditkou, bližšie nevyjadril.

Ružička v zámorskej NHL pôsobí od roku 2020. Len prednedávnom opustil Calgary Flames, kde strávil celú doterajšiu NHL kariéru. Za Arizonu Coyotes po svojom zranení stihol odohrať len tri zápasy, no už teraz môžeme povedať, že sa v najlepšej lige sveta pravdepodobne znova nepredstaví.

Adam Ružička počas zápasu D-skupiny olympijskej kvalifikácie na ZOH v Pekingu Slovensko – Poľsko.
Adam Ružička počas zápasu D-skupiny olympijskej kvalifikácie na ZOH v Pekingu Slovensko – Poľsko. Zdroj: TASR/Martin Baumann
Domov
Zdieľať
Diskusia