Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
TASR
28. februára 2024, 16:38
Čas čítania 0:25

Veľká novinka pre nezamestnaných Slovákov. Erik Tomáš predstaví program za 300 miliónov eur

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Nezamestnaní ľudia budú v rámci programu Európskeho sociálneho fondu umiestnení do zamestnaní.

Ministerstvo práce, sociálnych vecí a rodiny SR predstaví o pár dní program z Európskeho sociálneho fondu v objeme 300 miliónov eur. Cieľom je umiestniť nezamestnaných ľudí do zamestnaní. Uviedol to v stredu šéf rezortu Erik Tomáš na tlačovej konferencii po výjazdovom rokovaní vlády v Michalovciach.

„Pôjde o umiestňovanie týchto ľudí do zamestnaní. Teda budú mať reálne zamestnanie, aj keď budú stále v evidencii pre nezamestnaných. Potom sa zamestnávateľ rozhodne, či týchto ľudí prijme alebo nie,“ objasnil Tomáš.

Rezort podľa neho vyčlenil na spomínané aktivity časť prostriedkov zo svojej kapitoly, čím reagoval na požiadavky ministra investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Richarda Rašiho a splnomocnenca vlády pre rómske komunity Alexandra Daška.

erik tomáš
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák
Domov
Zdieľať
Diskusia