Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Barbora Fábryová
11. marca 2024, 11:45
Čas čítania 0:29

Slovák z východu vyhral v lotérii takmer 5 miliónov. Za tiket zaplatil len 2 eurá

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Je to 5. najvyššia výhra v histórii hry Loto.

Slovák z Košického kraja sa v pondelok ráno 11. marca zobudil ako milionár. V číselnej lotérii Loto vyhral až 4 804 824,35 eura. Portál tvnoviny.sk informuje, že je to 5. najvyššia výhra v Lote za celú históriu. Za stávku zaplatil 2,50 eura.

„Na jednom z predajných miest spoločnosti Tipos požiadal obsluhu terminálu o dvojtipovú lotovú stávku na náhodný výber čísel, pričom využil možnosť rýchlej stávky,“ vyhlásila hovorkyňa spoločnosti Tipos Jana Pohorelská.

Informovala, že výherca sa zúčastnil aj na doplnkovej hre Joker. Jeden z jeho náhodných tipov obsahoval čísla 1, 10, 19, 24, 28 a 31. „Rovnaké čísla boli v nedeľu 10. marca 2024 vyžrebované ako výherné pre prvý ťah hry Loto a vďaka nim vyhral šťastný hráč 4 804 824,35 eura,“ povedala Pohorelská.

loto
Zdroj: TASR/Martin Baumann
Domov
Zdieľať
Diskusia