Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Eva Thonhauserová
17. marca 2024, 9:31
Čas čítania 0:31

VIDEO: V uliciach Bratislavy pobehoval splašený diviak. Z neuveriteľnej blízkosti ho zachytil poslanec Šipoš na Kolibe

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Bratislavské Nové Mesto reagovalo na situáciu s premnoženými diviakmi už koncom januára.

Michal Šipoš z hnutia Slovensko (bývalé OĽaNO) zverejnil na Facebooku video, ktoré zachytáva utekajúceho diviaka na ceste do TV JOJ, ktorá sídli na bratislavskej Kolibe.

Na záberoch vidno splašeného diviaka z bezprostrednej blízkosti. Najprv bežal pár metrov od auta po hlavnej ceste, neskôr prešlo zviera na chodník, kde sa vyhlo vozidlu, spomalilo a pozeralo sa na auto. Poslanec sa však stretol s kritikou, jeho exkolegovi z hnutia a bývalému ministrovi životného prostredia Jánovi Budajovi vyčítajú to, že tvrdil, že divá zver nie je premnožená.

Problémy s diviakmi na Kolibe a Kramároch

Bratislavské Nové Mesto koncom januára uviedlo, že registruje problematickú situáciu s premnoženými diviakmi na Kramároch a Kolibe.

Obyvateľov ubezpečili, že samospráva podniká príslušné kroky na riešenie situácie a podnety postupuje kompetentným orgánom, pretože samotná mestská časť nemá zákonné kompetencie zabezpečovať odlov diviakov.

Domov
Zdieľať
Diskusia