Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová
21. marca 2024, 7:14
Čas čítania 0:27

Veľká banka na Slovensku zruší obľúbenú službu, zmena sa dotkne mnohých. Novinku zavedú do praxe už o pár dní

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Banka sa za spôsobený diskomfort ospravedlnila.

Raiffeisen banka plánuje od 1. apríla zrušiť službu určenú neklientom banky, ktorí mali doteraz možnosť vykonávať vklad na účet do inej ľubovoľnej banky.

Aktuálne majú klienti aj neklienti banky možnosť prostredníctvom pobočiek vložiť svoje peniaze na iný účet, ktorý nie je založený v Raiffeisen banke. Od apríla strácajú neklienti na túto službu nárok.

Zmena v praxi znamená, že ak nie si klient Raiffeisen banky a 1. apríla prídeš do ktorejkoľvek pobočky Raiffeisen banky so žiadosťou o vklad svojich peňazí na iný účet, ako je účet v Raiffeisen, cestu si meral zbytočne a pracovníci ti nevyhovejú. 

Banka sa za spôsobený diskomfort ospravedlnila a uviedla, že bude naďalej poskytovať neklientom všetky služby v rámci platného cenníka služieb.

Domov
Zdieľať
Diskusia