Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Eva Thonhauserová
22. marca 2024, 10:21
Čas čítania 0:23

MAPA: Slovákov v sobotu čaká nebezpečné počasie. Meteorológovia vydali výstrahy, najhoršie to bude v týchto regiónoch

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Víkend sa najprv začne príjemnými vysokými teplotami.

Meteorológovia varujú pred silným vetrom, ktorý by mal začať fúkať v sobotu popoludní od 15.00 h na takmer celom západnom Slovensku. Silné poryvy vetra majú potenciál páchať aj materiálne škody, upozorňuje portál iMeteo

23. marca 2024, 18:00 Čas čítania 21:09 VOĽBY 2024 ZÁZNAM: Ivan Korčok vyhral prvé kolo prezidentských volieb VOĽBY 2024 ZÁZNAM: Ivan Korčok vyhral prvé kolo prezidentských volieb

SHMÚ vydal výstrahy 1. stupňa pred vetrom v Bratislavskom, Trenčianskom, Nitrianskom i Trnavskom kraji. Na západnom Slovensku môže vietor v nárazoch dosahovať rýchlosť takmer 100 km/h. Postupom na východ bude intenzita vetra slabnúť. 

mapa , počasie
Zdroj: SHMÚ

Víkend na Slovensku sa začne príjemnými teplotami, ktoré budú dosahovať 15 °C  až 21 °C, avšak postupom studeného frontu sa počasie ochladí. Na našom území bude veterno s rizikom dažďa na viacerých územiach. 

Predpoveď počasia na sobotu 23. marca.
Predpoveď počasia na sobotu 23. marca. Zdroj: SHMÚ
Domov
Zdieľať
Diskusia