Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Eva Thonhauserová
5. apríla 2024, 15:31
Čas čítania 0:27

Na časť Európy sa valí tornádo. Najnebezpečnejšia situácia bude v Holandsku, Nemecku aj Poľsku

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Meteorológovia varujú pred silnými búrkami najmä v oblasti severu strednej Európy.

V oblasti strednej Európy dnes meteorológovia očakávajú silné búrky, ktoré by mohli potenciálne vyprodukovať aj nebezpečné tornáda. Slovensko však toto počasie obíde, upozorňuje iMeteo

Predpovede varujú pred silnými búrkami najmä v oblasti severu strednej Európy. Odborníci odhadujú, že práve od Holandska cez severné Nemecko až po Poľsko bude situácia najnebezpečnejšia. Práve v tomto úseku môžu hroziť aj tornáda.

Potenciálne nebezpečné počasie Slovensko obíde, keďže búrka sa bude presúvať severne od nášho územia. To znamená, že naše územie priamo nezasiahnu búrky ani zrážky. Tie sa vyskytnú maximálne na juhu Poľska. V priebehu dnešného večera sa však môže na našom území viac zamračiť. Už od soboty 6. apríla však čaká Slovensko príjemné slnečné a teplé počasie.

Domov
Zdieľať
Diskusia