Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
6. apríla 2024, 19:30
Čas čítania 0:27

Členka volebnej komisie odvolila za inú osobu. Prípad rieši polícia

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Odvolila za osobu, ktorá do miestnosti fyzicky neprišla.

Členka volebnej komisie v Kolárove v okrese Komárno odvolila za inú osobu, tá sa pritom nenachádzala na mieste. Na priestupok upozornil prednosta Mestského úradu Kolárovo Ladislav Beke. Polícia prípad rieši ako priestupok proti poriadku v správe a s poukazom na zákon o podmienkach výkonu volebného práva.

Rovnako ho považujú za priestupok neuposlúchnutia pokynu na zachovanie poriadku vo volebnej miestnosti. Potvrdil riaditeľ odboru poriadkovej polície Prezídia Policajného zboru Stanislav Hromádka.


Priestupku sa dopustila 50-ročná členka volebnej komisie. Na miesto sa dostavila hliadka Policajného zboru v Kolárove, ktorá vo veci vykonala štandardné postupy. Najprv vypočula členov komisie a potom aj samotnú členku. Tá je podozrivá zo spáchania priestupku. Priebeh volieb nebol narušený, potvrdila polícia.

Prezidentské voľby dnes sledujeme naživo.
Domov
Zdieľať
Diskusia