Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
7. apríla 2024 o 11:02
Čas čítania 0:51

Ivan Korčok sa podelil o prvé silné emócie z výsledkov volieb: je rozčarovaný z kampane svojho súpera

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Ivan Korčok Pellegrinimu zaželal, aby bol dobrým slovenským prezidentom.

Neúspešný prezidentský kandidát Ivan Korčok na Facebooku zverejnil emotívny status, v ktorom odhaľuje svoje pocity z výsledkov volieb. Petrovi Pellegrinimu zaželal, aby bol počas svojho pôsobenia dobrým a nestranným prezidentom, ktorý nebude poslúchať niečie príkazy.

„Pokiaľ ide o mňa, áno, som sklamaný z prehry. Oveľa viac som však rozčarovaný z toho, že uspieť sa dá s takou kampaňou, akú sme videli u víťaza. Aj toto vrátane vytvorenia môjho obrazu kandidáta vojny v kontexte Ukrajiny a smrti, v kontexte Gazy, aj toto si Peter Pellegrini nesie so sebou do prezidentskej funkcie. Je to jeho osobná hypotéka,“ napísal na sociálnej sieti.

Korčok si myslí, že jeden z dôvodov, prečo Pellegrini voľba vyhral, je mobilizácia strachom. Tvrdí, že Pellegrini vedel, že ľudia sa vojny boja, a preto z nej urobil hlavné heslo svojej predvolebnej kampane.

„Mám obavy o Slovensko. Nie preto, lebo som prehral práve ja. Mám však obavy preto, lebo trend smerovania krajiny, jej úpadku, relativizovania hodnôt a odklon od liberálnej demokracie dostal nielenže zelenú, ale dostal silný vietor do chrbta. Takto vnímam výsledok včerajších volieb,“ píše Korčok.

19. júla 2024 o 16:30 Čas čítania 9:56 Historický klenot Slovenska Banskú Štiavnicu roky trápia čierne stavby. Úradníkov je málo a pamiatky sú v ohrození Historický klenot Slovenska Banskú Štiavnicu roky trápia čierne stavby. Úradníkov je málo a pamiatky sú v ohrození

V statuse poďakoval celému svojmu tímu a všetkým dobrovoľníkom, podporovateľom a voličom. „Slovensko je naša vlasť a snáď sa mi aspoň toto podarilo pripomenúť,“ dodal.

Počas celého dňa sledujeme dianie v súvislosti s prezidentskými voľbami v článku naživo

Domov
Zdieľať
Diskusia