Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Barbora Fábryová
12. apríla 2024, 7:13
Čas čítania 0:54

Jasmina Alagič telefonovala s firmou Rauch krátko po zrušení spolupráce. Zverejnila detaily, na konci videa si pripila džúsom

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Influencerka sa ospravedlnila za to, ak svojím konaním niekoho sklamala.

Influencerka Jasmina Alagič vo štvrtok večer na svojom Instagrame informovala, že telefonovala s firmou Rauch, ktorá zrušila plánovanú spoluprácu po tom, čo Alagič v prezidentských voľbách podporila Petra Pellerginiho. Influencerka tvrdí, že si so spoločnosťou všetko vysvetlili a vládnu medzi nimi dobré vzťahy.

11. apríla 2024, 9:30 Čas čítania 6:39 Dievča 10 rokov falšovalo vysvedčenia. Keď to jeho rodičia zistili, dalo ich zabiť Dievča 10 rokov falšovalo vysvedčenia. Keď to jeho rodičia zistili, dalo ich zabiť
10. apríla 2024, 12:30 Čas čítania 5:33 Týždeň som skúšala v spánku podprahové (subliminal) správy, ktoré mi mali zlepšiť život. Dostala som chrípku Týždeň som skúšala v spánku podprahové (subliminal) správy, ktoré mi mali zlepšiť život. Dostala som chrípku
10. apríla 2024, 9:30 Čas čítania 5:09 Daniel má 26 rokov a pracuje ako traktorista. Na poli som stretol medveďa, v hlavnej sezóne sa dá zarobiť až 3 500 eur (ROZHOVOR) Daniel má 26 rokov a pracuje ako traktorista. Na poli som stretol medveďa, v hlavnej sezóne sa dá zarobiť až 3 500 eur (ROZHOVOR)

„Som pod vplyvom obrovských emócií. Som naozaj šťastná a dojatá, pretože som práve dotelefonovala s Rauchom, s ktorým sme si všetci veci krásne vysvetlili a na obidvoch stranách teraz zároveň panuje obrovská spokojnosť z toho, aké vzťahy momentálne máme,“ povedala Alagič vo videu na Instagrame.

11. apríla 2024, 16:30 Čas čítania 4:29 Alagič aj Végh sa sťažujú, že pre názor prišli o kšeft: Je na značkách, s kým chcú spolupracovať, hovorí odborník Alagič aj Végh sa sťažujú, že pre názor prišli o kšeft: Je na značkách, s kým chcú spolupracovať, hovorí odborník

Influencerka zároveň rozhodla, že zo svojho Instagramu vymaže všetky príspevky, ktoré by u jej sledujúcich mohli vyvolať negatívnu emóciu. Ospravedlnila sa všetkým, ktorých svojim príspevkom zranila či sklamala. Tvrdí však, že to neurobila pre to, aby niekoho rozoštvala. Na konci videa si Alagič pripila Rauch džúsom. Informovala, že v tomto prípade nejde o platenú spoluprácu.

Alagič zrušenú spoluprácu chcela riešiť cez právnikov

Alagič o tom, že s ňou spoločnosť Rauch ukončila plánovanú spoluprácu, informovala v stredu 10. apríla na Instagrame. „Toto je tá sloboda slova,“ napísala Jasmina k príspevku. Podľa nej ide o šikanu, proti ktorej sa chce brániť.

9. apríla 2024, 11:18 Čas čítania 1:10 Psychológ zareagoval na tvrdé slová Roberta Fica. Jeho vulgárny slovník prispieva k stigmatizácii duševných ťažkostí, vyhlásil Psychológ zareagoval na tvrdé slová Roberta Fica. Jeho vulgárny slovník prispieva k stigmatizácii duševných ťažkostí, vyhlásil

„Kontaktovala som svojich právnikov a momentálne koncipujeme list, ktorý pošlem priamo do rakúskej centrály spoločnosti Rauch,“ napísala na sociálnej sieti. 

Spoluprácu zrušili aj Attilovi Véghovi. Automobilová spoločnosť Renault to rovnako zdôvodnila tým, že Végh pred voľbami podporil Pellegriniho.

alagič
Zdroj: Instagram/@jasmina_alagic
Domov
Zdieľať
Diskusia