Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Barbora Fábryová
10. apríla 2024, 15:47
Čas čítania 0:36

Rauch ukončil plánovanú spoluprácu s Jasminou Alagič, dôvodom je podpora Pellegriniho. Zverejnila maily a kontaktovala právnikov

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Jasmina Alagič kroky firmy okomentovala so slovami, či je toto tá sloboda slova.

Spoločnosť Rauch zrušila plánovanú spoluprácu s influencerkou Jasminou Alagič po tom, čo pred prezidentskými voľbami podporila Petra Pellegriniho. Influencerka o tom informovala na Instagrame. 

8. apríla 2024, 9:30 Čas čítania 3:32 Gloria Ramirez bola toxická žena: svojím telom nakazila 23 zdravotníkov, ktorí odpadávali a nevedeli sa hýbať Gloria Ramirez bola toxická žena: svojím telom nakazila 23 zdravotníkov, ktorí odpadávali a nevedeli sa hýbať
10. apríla 2024, 9:30 Čas čítania 5:09 Daniel má 26 rokov a pracuje ako traktorista. Na poli som stretol medveďa, v hlavnej sezóne sa dá zarobiť až 3 500 eur (ROZHOVOR) Daniel má 26 rokov a pracuje ako traktorista. Na poli som stretol medveďa, v hlavnej sezóne sa dá zarobiť až 3 500 eur (ROZHOVOR)
9. apríla 2024, 9:30 Čas čítania 10:59 Alžbeta Ferencová zo seriálu Iveta: Praha je pre život geniálna. Česi nie sú takí horkokrvní a emocionálni ako Slováci (Rozhovor) Alžbeta Ferencová zo seriálu Iveta: Praha je pre život geniálna. Česi nie sú takí horkokrvní a emocionálni ako Slováci (Rozhovor)

 „Vzhľadom k situácii pred a po prezidentských voľbách, k postoju a k vyjadreniam Jasminy na jej sociálnych sieťach, sa klient rozhodol spoluprácu s Jasminou nezačať,“ informovali Jasminu, ktorá sa mailovú komunikáciu rozhodla zverejniť na sociálnej sieti.

„Toto je tá sloboda slova,“ napísala Jasmina k príspevku. Podľa nej ide o šikanu, proti ktorej sa chce brániť. S firmou vraj nemala uzatvorenú zmluvu, podľa ktorej by musela vystupovať apoliticky, a svojich sledujúcich vyzvala, aby si názor spravili sami. Komentáre k príspevku vypla.

10. apríla 2024, 14:18 Čas čítania 1:21 Na Erika Kaliňáka aj Davida Púchovského zaútočili ľudia z opačných názorových táborov. Na Instagrame opisujú nepríjemné strety Na Erika Kaliňáka aj Davida Púchovského zaútočili ľudia z opačných názorových táborov. Na Instagrame opisujú nepríjemné strety

„Kontaktovala som svojich právnikov a momentálne koncipujeme list, ktorý pošlem priamo do rakúskej centrály spoločnosti Rauch,“ napísala na sociálnu sieť. Očakáva, že firma jej svoje postoje vysvetlí osobne.

Spoluprácu zrušili aj Attilovi Véghovi. Automobilová spoločnosť Renault to taktiež zdôvodnila tým, že Végh pred voľbami podporil Pellegriniho. 

9. apríla 2024, 11:18 Čas čítania 1:10 Psychológ zareagoval na tvrdé slová Roberta Fica. Jeho vulgárny slovník prispieva k stigmatizácii duševných ťažkostí, vyhlásil Psychológ zareagoval na tvrdé slová Roberta Fica. Jeho vulgárny slovník prispieva k stigmatizácii duševných ťažkostí, vyhlásil
alagičalagičJasmina Alagic
Zobraziť galériu
(3)
10. apríla 2024, 9:04 Čas čítania 0:08 AKTUÁLNE: Generálna prokuratúra o smrti Lučanského: Dozorcovia podľa inšpekcie nepochybili AKTUÁLNE: Generálna prokuratúra o smrti Lučanského: Dozorcovia podľa inšpekcie nepochybili
Domov
Zdieľať
Diskusia