Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Aneta Gospičová
21. apríla 2024, 9:52
Čas čítania 0:45

Obyvateľov kúpeľného mesta prenasleduje maskovaný muž. Je nebezpečný a vyhľadáva konflikty, tvrdia domáci

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia spoločne s vedením mesta podnikla vo veci viaceré opatrenia.

Po Rajeckých Tepliciach sa pohybuje maskovaný muž, ktorý prenasleduje ľudí. Podľa viacerých obyvateľov je nebezpečný a vyhľadáva konflikty. Mesto podniklo viaceré bezpečnostné opatrenia.

„Po Rajeckých sa pohybuje maskovaný chlap, ktorý je nebezpečný a vyhľadáva konflikty. Dávajte si pozor, najmä pri večerných prechádzkach. Dnes sa konflikt stal konkrétne pri rybárskej bašte,“ napísala obyvateľka na sociálnej sieti.

Podľa komentárov pod príspevkom malo s mužom skúsenosť viacero ľudí. „My sme ho stretli (ak ide o toho istého), asi mesiac dozadu poobede pri rybníku. Chodil za nami, sadol si na lavičku, díval sa na nás, a keď sme šli inde, išiel za nami, tak sme šli preč. Pri kolibe sa otočil a išiel späť,“ opisuje miestna obyvateľka v komentári.

Situáciu rieši polícia

Polícia sa o celej veci dozvedela zo sociálnych sietí. Situáciu aktuálne rieši s vedením mesta a po identite muža stále pátrajú. V rámci opatrení zvýšili policajné hliadky vo večerných hodinách a situáciu priebežne monitorujú.

7. apríla 2024, 6:22 Čas čítania 10:56 PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal

„Mesto zároveň vyzýva občanov aj návštevníkov, aby sa pri spozorovaní akéhokoľvek nezvyčajného a podozrivého správania s dôverou obrátili na políciu. Ďakujeme vám, že nie ste ľahostajní k vzájomnej ochrane a bezpečnosti!“ informuje mesto v príspevku na sociálnej sieti.


Domov
Zdieľať
Diskusia