Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová
dnes 24. apríla 2024, 10:34
Čas čítania 0:41

Krajniak ostro kritizuje podujatie Teplárne, prekáža mu, že sa konalo v kostole. Organizátori poukázali na to, že zavádza

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Samotnú súťaž organizátori usporiadali poobede v Pálffyho paláci.

Bývalý minister práce, sociálnych vecí a rodiny Milan Krajniak zverejnil status, v ktorom sa sťažuje na tanečné kultúrne podujatie Tepláreň Kiki Ball. V statuse uviedol zavádzajúce a nepravdivé informácie, na ktoré kriticky reagovali aj organizátori podujatia. 

Krajniak v statuse tvrdí, že súťaž v tanečnom štýle vogue „Kiki Ball“ sa konala v kostole klarisiek, a hovorí o akomsi porušení dôstojnosti. Organizátori Roman Samotný a Monika Prikkelová zverejnili reakciu, v ktorej uvádzajú veci na pravú mieru. Vysvetľujú, že v bývalom kostole klarisiek sa konali len workshopy.

Samotnú súťaž/bál organizátori usporiadali poobede v Pálffyho paláci. „A predovšetkým kostol klarisiek nie je kostolom od roku 1913. Obesil sa tam totiž kňaz. Kostol klarisiek bol odsvätený. Z jeho oltárov boli odňaté relikvie. Priestor mal odvtedy rôzne účely, chvíľu bol aj nemocnicou, ostatné roky funguje ako koncertná sieň. Dejú sa tam rôzne kultúrne podujatia,“ pripomína majiteľ podniku Tepláreň Samotný. 

Samotný uviedol, že Krajniakovi napísal a v správe mu spresnil okolnosti, o ktorých vo svojom statuse klame. Ten údajne správu videl, ale nijako na ňu nereagoval a svoj status nezmenil. 

Späť
Zdieľať
Diskusia