Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
4. mája 2024, 13:14
Čas čítania 0:31

VIDEO: Scéna ako z hororu. Dievčatku neverili, že v jeho izbe straší. Keď zistili, čo žije v stene, neverili vlastným očiam

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Dievčatko si myslelo, že má v stene strašidlá.

Rodičia zažili obrovský šok po tom, ako otvorili stenu domu v detskej izbe ich dcéry. Tá sa im sťažovala, že má v izbe strašidlá, ktoré v noci počuje. Namiesto strašidiel však v stene žilo viac ako 50-tisíc včiel, informuje BBC

Rodina z USA so včelami v stene žila niekoľko dlhých mesiacov. Napriek tomu, že sa dievčatko dlho sťažovalo, že v stene niečo počuje, rodičia mu neverili. Keď si však matka všimla bzučanie okolo komína, kontaktovala včelára.

Ten pomocou termokamery zistil, že v stene žijú desaťtisíce včiel. Tie si tam za osem mesiacov vybudovali obrovský úľ. Rozhodli sa tak stenu otvoriť. Podľa majiteľky domu scéna pripomína hororový film. Včelár zo steny odstránil približne 55- až 65-tisíc včiel a 45 kilogramov medových plástov.

@classashley What nighthmares are made of #bees#toddlersoftiktok#toddlers♬ Oh No - Kreepa
Domov
Zdieľať
Diskusia