Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová
13. mája 2024 o 19:01
Čas čítania 0:50

Fantastická výhra Slovákov na MS v hokeji: USA zdolali s výsledkom 5 : 4 po predĺžení

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Slovensko má za sebou ďalší napínavý zápas. Našu reprezentáciu čakajú v základnej skupine ešte štyria súperi.

Slovensko v dnešnom zápase proti USA vyhralo so skóre 5 : 4 až po predĺžení. Tretí zápas na Majstrovstvách sveta v ľadovom hokeji 2024 odohrala naša reprezentácia v Ostrave za veľkej podpory prítomných slovenských fanúšikov.

Prvá tretina zápasu bola napínavá. Hneď na začiatku tretej minúty strelil Miloš Kelemen prvý gól. Následne sme v priebehu 11. minúty strelili ďalší gól. Ten si na konto pripísal Libor Hudáček. Skóre 2 : 0 zostalo do konca prvej tretiny nezmenené. 

V druhej tretine dostal slovenský brankár Samuel Hlavaj gól od amerického útočníka Matthewa Boldyho. Slovenská reprezentácia však promptne reagovala. Neprešli ani 4 minúty a Slovensko opäť skórovalo. Nechytateľnú delovku vystrelil Šimon Nemec. O necelé 2 minúty sa z gólu tešil Patrik Koch, ktorý poslal našu reprezentáciu do trojgólového vedenia. 

Posledná tretina sa začala priaznivo pre Slovensko so skóre 4 : 1. Američania však vo štvrtej minúte zápasu skórovali a znížili slovenské vedenie. Na skóre 4 : 3 znížili Američania len 6 minút pred koncom zápasu. Tri minúty pred koncom vyrovnali na 4 : 4. V predĺžení skóroval Miloš Kelemen a tým ukončil zápas. So skóre 5 : 4 si Slovensko pripisuje do tabuľky 2 body. Aktuálne máme 5 bodov. 

19. júla 2024 o 16:30 Čas čítania 9:56 Historický klenot Slovenska Banskú Štiavnicu roky trápia čierne stavby. Úradníkov je málo a pamiatky sú v ohrození Historický klenot Slovenska Banskú Štiavnicu roky trápia čierne stavby. Úradníkov je málo a pamiatky sú v ohrození

Slovenskú reprezentáciu na tohtoročných majstrovstvách čakajú v základnej skupine ešte 4 zápasy. Naším súperom bude ešte Poľsko, Francúzsko, Lotyšsko a Švédsko. 

Domov
Zdieľať
Diskusia