Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
15. mája 2024 o 18:45
Čas čítania 0:18

Aktualizovaný stav Roberta Fica: Lekári zatiaľ nevedia zastaviť krvácanie do brušnej dutiny

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Útočník vystrelil na premiéra až päťkrát.

Útočník strelil premiéra Roberta Fica jednou ranou do brucha a jednou do ramena. Ďalšia strela prešla cez brucho do bedrovej kosti, píše Štandard. Dokopy strieľal celkovo päťkrát. Podľa informácií portálu má krvácanie v brušnej dutine, ktoré lekári aktuálne nevedia zastaviť.

15. mája 2024 o 20:57 Čas čítania 2:29 Prečítali sme knihu od atentátnika na Fica: súhlasil s Kotlebom a zastával sa masového vraha Harmana Prečítali sme knihu od atentátnika na Fica: súhlasil s Kotlebom a zastával sa masového vraha Harmana
Na sociálnych sieťach koluje ďalšie video z pokusu o atentát na premiéra Roberta Fica. Na záberoch možno vidieť predsedu vlády a útočníka Juraja C. pri zábradlí. Po niekoľkých sekundách počuť päť výstrelov. Strelca ihneď spacifikovali.
Celú situáciu sledujeme naživo.
15. mája 2024 o 14:51 Čas čítania 9:25 ZÁZNAM: Premiér Robert Fico má už po operácii. Je v stabilizovanom stave ZÁZNAM: Premiér Robert Fico má už po operácii. Je v stabilizovanom stave
Domov
Zdieľať
Diskusia