Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
24. mája 2024 o 14:50
Čas čítania 0:30

Bratislavčania sa potešia: mesto už čoskoro otvorí prvé kúpalisko

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Kúpalisko plánujú otvoriť už 1. júna. Všetko však bude závisieť od počasia.

Mnohých Bratislavčanov poteší, že už o niekoľko dní v meste otvoria prvé kúpaliská. Rosničku v Dúbravke otvoria už v sobotu 1. júna. Šéf organizácie STaRZ Ladislav Križan potvrdil, že bazény sú už napustené a otvorenie bude závisieť od počasia, informujú Bratislavské noviny. Asi v polovici júna v meste otvoria ďalšie kúpaliská.

STaRZ informovala, že na kúpalisku prebehli mnohé opravy. Odstránili havarijný stav stredného bazéna a opravili fólie. Opravy sa dočkali toalety aj detské ihrisko, píše organizácia na Facebooku.

„V rámci zvýšenia bezpečnosti sme opravili dlažby okolo stredného bazéna, kachličky v sprchovacích žľaboch stredného bazéna, prepadnutú dlažbu pri veľkom bazéne, vymenili krajové dlaždice detského bazéna či orezali stromy,“ priblížila v statuse. 

Križan nepotvrdil, či sa zmení aj výška vstupného. Ľuďom však pripomína infláciu aj vyššie ceny vodného a stočného. 

Domov
Zdieľať
Diskusia