Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
🎫 Vyhraj lístky na festivaly: Grape, Sziget, Pohoda, Lovestream a ďaľšie letné festivaly
Barbora Fábryová
25. mája 2024, 11:21
Čas čítania 0:28

Tragická nehoda pri Veľkej Mači: neprežili traja mladí ľudia, len nedávno oslávili dospelosť

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Pri nehode v okrese Galanta zahynuli traja muži.

Polícia informovala o tragickej dopravnej nehode, pri ktorej zomreli traja mladí ľudia a jedna osoba sa ťažko zranila. Nehoda sa stala pri obci Veľká Mača v okrese Galanta, píšu policajti na Facebooku.

„20-ročný mladý muž, ktorý sedel na mieste vodiča v aute Hyundai, prešiel z nezistených príčin mimo cesty a narazil do stromu. V aute sa v čase nárazu nachádzali aj traja rovesníci vo veku 21, 18 rokov, z toho dve dievčatá. Nehodu prežila iba 21-ročná dievčina, ktorú záchranári transportovali s ťažkými zraneniami do nemocnice. Ostatní, žiaľ, zraneniam spolu s vodičom podľahli,“ približujú v statuse.

Príčina nehody je zatiaľ neznáma. Prípad si prebral vyšetrovateľ, ktorý začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia a ublíženia na zdraví s následkom ťažkej ujmy na zdraví.

Späť
Zdieľať
Diskusia