Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
28. mája 2024 o 14:59
Čas čítania 0:41

Známa kuriérska spoločnosť predstavila novú službu. Dostupná bude po celom Slovensku

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Čo sa deje: Kuriérska spoločnosť Slovak Parcel Service spúšťa novú službu. Slováci budú môcť využívať balíkoboxy po celom Slovensku.

  • Kuriérska spoločnosť Slovak Parcel Service spúšťa novú službu. Po celom Slovensku zavádza boxy balíkovo.
  • Zákazníkom garantuje najlepšie ceny za doručenie a nonstop dostupnosť.
  • Klienti môžu novú službu využiť od konca mája. Spoločnosť uvádza, že do konca roka pribudnú po celom Slovensku stovky balíkovo boxov.

Prečo je to dôležité: Balíkoboxy umožňujú zákazníkom vyzdvihnúť si svoje zásielky v čase, ktorý im vyhovuje, bez nutnosti čakať na kuriéra v domácnosti. To poskytuje väčšiu flexibilitu a pohodlie pre prijímateľov. Doručenie pomocou balíkoboxov využíva na Slovensku čoraz viac ľudí.

Citát: „Po vytvorení objednávky v e-shope si príjemca zvolí možnosť doručenia zásielky do balíkova. Na mape odberných miest si vyberie príslušnú prevádzku, ktorá mu vyhovuje polohou. Následne e-shop (obchodník) odovzdá zásielku kuriérovi Slovak Parcel Service. Zásielku vždy doručujeme nasledujúci pracovný deň na vašu adresu. Zásielky určené na vyzdvihnutie vo vašej prevádzke vám privezie priamo do prevádzky náš kuriér,“ informujú na webe. 

14. septembra 2024 o 18:30 Čas čítania 2:02 FOTO: OUTFIT CHECK zo Žúru na zámku: Bunda od väzňa či perly za 550 € FOTO: OUTFIT CHECK zo Žúru na zámku: Bunda od väzňa či perly za 550 €

Širší kontext: Slovak Parcel Service vysvetľuje, že po objednaní balíka na internete príde zákazníkovi SMS o doručení do balíkova. Kód, ktorý príde klientom do správy, využijú na otvorenie balíkoboxu. 


 

Domov
Zdieľať
Diskusia