Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Nina Miščíová
29. mája 2024 o 9:29
Čas čítania 0:20

V obľúbenom stredisku, kam chodia rodiny s deťmi, sa pohybuje medveď. Výskyt šelmy monitoruje polícia

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Obec Valča varuje pred výskytom medveďa v stredisku Snowland Valča. Situáciu monitoruje štátna polícia a zásahový tím pre medveďa hnedého.

Posledné mesiace trápi Slovensko zvýšený výskyt medveďov v okolí ľudských sídiel. Inak to nebolo ani v posledných dňoch. Ďalšia slovenská obec varuje pred výskytom medveďa hnedého.

Tentoraz občanov upozorňuje obec Valča, v ktorej sa nachádza stredisko Snowland Valča. Medveďa pritom videli priamo v objekte strediska, ktoré navštevujú aj rodiny s deťmi, informuje Žilinák.

Obecný úrad upozorňuje občanov na zvýšenú opatrnosť v stredisku Snowland a okolí z dôvodu pohybu medveďa hnedého v danej lokalite. Situáciu monitoruje štátna polícia a zásahový tím pre medveďa hnedého,“ napísala obec na sociálnej sieti

Medveď
Zdroj: Pexels/patrice schoefolt
Domov
Zdieľať
Diskusia