Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Nina Miščíová
5. júna 2024 o 6:50
Čas čítania 0:27

Prepichli ti pneumatiky? Máš nárok na zaplatenie škody, musíš však splniť viaceré podmienky

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Prepichnutie pneumatík vandalmi si nemusíš hradiť sám. Ak dodržíš tieto podmienky, poisťovňa ti škodu uhradí.

Našiel si si prepichnuté pneumatiky a nevieš, ako máš postupovať? Ak dodržíš tieto podmienky, poisťovňa ti škodu zaplatí.

Pokiaľ si klientom poisťovne Kooperativa, potrebuješ mať havarijné poistenie. Polícia musí zároveň preukázať, že išlo o vandalizmus, informoval portál uzitocna.pravda.sk. Poisťovňa ti zaplatí plnú sumu nových pneumatík a odpočíta dohodnutú spoluúčasť. Udalosť nezabudni nahlásiť na polícii.

Poisťovňa Generali kryje škody na pneumatikách, a to aj v prípade, ak ti nepoškodili všetky. Pokiaľ si poistencom Allianzu, škody na pneumatikách ti poisťovňa uhradí v prípade, keď máš uzatvorený balík Extra alebo MAX.

V tom prípade ti zaplatí náklady na opravu pneumatík do výšky ich technickej hodnoty, ale iba v prípade, že hĺbka dezénu dosahuje legislatívne minimum. Škodu musíš oznámiť na polícii.

Domov
Zdieľať
Diskusia