Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
9. júna 2024 o 8:47
Čas čítania 0:35

Dvoch mladíkov, ktorých v sobotu strhol prúd vody v Hrone, záchranári nenašli

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Všetky doterajšie pokusy nájsť nezvestné osoby boli neúspešné.

Dvoch mladých mužov, ktorých strhol prúd vody v rieke Hron pri Šarovciach v okrese Levice, sa záchranárom doteraz nepodarilo nájsť. Pátracia akcia po dvoch nezvestných vo veku 20 a 22 rokov sa začala krátko pred 16.30 h, informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Jana Šinková.

Partia ľudí sa kúpala na priehrade pri Šarovciach

Na priehrade pri Šarovciach sa podľa doterajších zistení polície malo kúpať sedem ľudí. Všetkých pravdepodobne strhol prúd vody. Na miesto vyrazili všetky záchranné zložky. Piatim osobám sa podarilo dostať na breh bez zranenia. Dve osoby zmizli pod hladinou rieky.


V lokalite sa začala pátracia akcia po nezvestných mužoch. Do pátrania sa zapojil psovod z oddelenia služobnej kynológie, špeciálna kynologická záchranná služba so psom určená na vyhľadávanie utopených a poriečne oddelenie Prezídia Policajného zboru Bratislava. Breh Hrona na člne prehľadávali aj členovia Hasičského a záchranného zboru. Všetky doterajšie pokusy nájsť nezvestné osoby boli neúspešné.

Ilustračný záber.
Ilustračný záber. Zdroj: TASR/Ján Krošlák
Domov
Zdieľať
Diskusia