Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
Aneta Gospičová
10. júna 2024 o 14:32
Čas čítania 0:37

Na hraničnom priechode Berg sa pobili vodiči audi a BMW. Konflikt sa začal verbálne, neskôr vybehli na cestu a útočili fyzicky

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Čo sa deje: Verbálny konflikt dvoch vodičov pri hraničnom priechode Berg eskaloval do fyzického napadnutia.

  • V blízkosti hraničného priechodu Berg došlo k incidentu medzi 44-ročným vodičom vozidla Audi A6 a 40-ročným vodičom vozidla BMW X6. 
  • Konflikt sa začal verbálne, no vodiči sa neskôr presunuli z áut na cestu a fyzicky napadli jeden druhého.
  • Na mieste zasahovala pohotovostná motorizovaná jednotka a rýchla zdravotnícka pomoc.

Prečo je to dôležité: Incidenty, ktoré sa začínajú ako verbálne konflikty a eskalujú do fyzického násilia, môžu mať vážne následky. 

Citát: „Podľa zabezpečenej dôkaznej situácie tu došlo k vzájomných nezhodám medzi 44-ročným vodičom vozidla Audi A6 a 40-ročným vodičom vozidla BMW X6. Ich vzájomný konflikt sa začal verbálne, kde si svoje nezhody vzájomne komunikovali zo svojich vozidiel, následne obaja vystúpili a konflikt riešili fyzickým napadnutím jeden druhého,“ uvádza polícia. 

Širší kontext: Obidvaja vodiči utrpeli zranenia. Zdravotníci ich následne previezli do nemocnice. Incidentom sa aktuálne zaoberajú policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave V. „Zo strany povereného príslušníka bolo začaté trestné stíhanie vo veci trestného činu ublíženia na zdraví,“ informujú.

Domov
Zdieľať
Diskusia