Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová TASR
14. júna 2024 o 13:41
Čas čítania 0:56

Bratislavu čakajú pre inauguráciu prezidenta výrazne dopravné obmedzenia. Týmto úsekom sa v sobotu vyhni

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Čo sa deje: Polícia v súvislosti s inauguráciou prezidenta Petra Pellegriniho uzavrie viaceré frekventované úseky Bratislavy.

  • Polícia pripomína sobotňajšie (15. 6.) dopravné obmedzenia v Bratislave.
  • Zároveň vyzýva vodičov, aby sa uvedeným úsekom vyhli, a pokiaľ to situácia umožňuje, využili alternatívnu trasu. Tiež upozorňuje na obmedzenia súvisiace s prevádzkou bezpilotných prostriedkov.

Prečo je to dôležité: Inaugurácia prezidenta je významnou udalosťou, ktorá vyžaduje zvýšené bezpečnostné opatrenia. Informovanie verejnosti o dopravných obmedzeniach vopred pomáha predchádzať dopravným zápcham a nehodám.

Citát: „Počas celého dňa je potrebné sa striktne riadiť aktuálne platnými obmedzeniami vo vzdušnom priestore,“ doplnila polícia s tým, že o prípadných ďalších dopravných obmedzeniach bude verejnosť včas informovať.

Širší kontext: Pri Redute a v okolí bude vylúčenie cestnej premávky pre individuálnu aj hromadnú dopravu od 7.00 do 13.30 h. Staromestská ulica bude obojsmerne uzavretá od 12.30 do 15.30 h od Mosta SNP po Hodžovo námestie pre všetku dopravu.

Obmedzenie cestnej premávky bude aj v okolí Mohyly generála M. R. Štefánika v čase od 16.00 do 17.00 h a v okolí hradu Devín v čase od 16.30 do 17.30 h.

20. júna 2024 o 12:30 Čas čítania 9:06 Upratovacia influencerka Dominika má na Instagrame vyše milióna followerov: Som bežná žena v teplákoch. Sleduje ma Rihannina mama Upratovacia influencerka Dominika má na Instagrame vyše milióna followerov: Som bežná žena v teplákoch. Sleduje ma Rihannina mama

Uzatvorenie komunikácií bude po trase Hodžovo námestie, Staromestská ulica, Most SNP, diaľničný obchvat diaľnice D1 v smere od Mosta SNP po Letisko M. R. Štefánika v čase približne od 16.00 do 16.30 h.

Taktiež po trase Ivanka pri Dunaji, diaľničný obchvat D1 v smere od Letiska M. R. Štefánika, diaľnica D2 po križovatku s diaľnicou D4, Devínska Nová Ves, Devín v čase približne od 16.30 do 17.00 h.

Prečítaj si aj tieto články:

14. júna 2024 o 9:52 Čas čítania 0:42 Premiér Fico sa nezúčastní na sobotňajšej inaugurácii Pellegriniho. Má však pre neho odkaz  Premiér Fico sa nezúčastní na sobotňajšej inaugurácii Pellegriniho. Má však pre neho odkaz
10. júna 2024 o 17:02 Čas čítania 0:00 Attila Végh o ukončených spoluprácach: Traja sponzori síce odišli, no ďalších desať prišlo. Ukázalo sa, kto ku mne nepatrí Attila Végh o ukončených spoluprácach: Traja sponzori síce odišli, no ďalších desať prišlo. Ukázalo sa, kto ku mne nepatrí
11. júna 2024 o 13:37 Čas čítania 0:41 Doživotný plat, auto a ochranka. Koalícia chce po atentáte zvýhodniť predsedu vlády aj parlamentu, toto sú detaily Doživotný plat, auto a ochranka. Koalícia chce po atentáte zvýhodniť predsedu vlády aj parlamentu, toto sú detaily

Domov
Zdieľať
Diskusia