Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová TASR
16. júna 2024 o 17:44
Čas čítania 0:44

Prezident Pellegrini chce do paláca pozvať najvýznamnejšie médiá a influencerov. Uvítal by aj stretnutie vlády a opozície

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Čo sa deje: Prezident Pellegrini chce do Prezidentského paláca pozvať predstaviteľov najvýznamnejších médií a influencerov. Potvrdil tiež, že stále platí pozvanie pre vládne a opozičné strany.

  • Prezident SR Peter Pellegrini v nedeľnej diskusnej relácii O 5 minút 12 na RTVS povedal, že pozvanie politických strán za okrúhly stôl naďalej platí.
  • Uviedol, že by sa mohlo počkať na vývoj zdravotného stavu premiéra SR Roberta Fica (Smer-SD).
  • Do Prezidentského paláca chce pozvať aj predstaviteľov najvýznamnejších médií a influencerov.

Prečo je to dôležité: Pozvanie za okrúhly stôl krátko po atentáte na Roberta Fica iniciovala bývalá prezidentka Zuzana Čaputová a súčasný prezident Peter Pellegrini. Iniciatíva je dôležitá pre podporu politickej stability a dialógu medzi vládou a opozíciou. S rovnakým zámerom chce prezident pozvať na dialóg do paláca aj influencerov a predstaviteľov najvplyvnejších médií.

Citát: „Ak nedôjde k upokojeniu situácie a pomyselnému začatiu búrania múrov medzi dvoma pólmi spoločnosti, tak máme vážny problém,“ podotkol. 

Širší kontext: Pellegrini poukázal na to, že slovenská spoločnosť je extrémne rozdelená. Upokojovanie spoločnosti však nie je podľa neho len úlohou politikov a prezidenta, ale aj ďalších častí spoločnosti. 

20. júna 2024 o 12:30 Čas čítania 9:06 Upratovacia influencerka Dominika má na Instagrame vyše milióna followerov: Som bežná žena v teplákoch. Sleduje ma Rihannina mama Upratovacia influencerka Dominika má na Instagrame vyše milióna followerov: Som bežná žena v teplákoch. Sleduje ma Rihannina mama

Avizoval, že do Prezidentského paláca plánuje pozvať aj predstaviteľov najvýznamnejších médií na Slovensku. „Chcem s nimi hovoriť o tom, aký bude ich prínos, aby sa situácia zlepšila,“ ozrejmil. Hovoriť podľa neho treba aj s influencermi.

pellegrini
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák
Domov
Zdieľať
Diskusia