Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Nina Miščíová
27. júna 2024 o 12:03
Čas čítania 0:24

Nové informácie v prípade smrti herca Matthewa Perryho. Ketamín mu vraj díler poslal poštou, polícia chce obviniť viacero osôb

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Herec Matthew Perry, známy z populárneho seriálu Priatelia, zomrel v októbri minulého roka. Prípad podľa vyšetrovateľov postúpil do ďalšieho štádia.

Herec Matthew Perry zomrel minulý rok v októbri vo veku 52 rokov na následky ketamínu. Podľa informácií portálu People má byť vyšetrovanie jeho prípadu onedlho ukončené.

Polícia predpokladá, že v prípade obviní viacero osôb. Americká prokuratúra sa k prípadu odmietla vyjadriť. Vyšetrovací zdroj pre People uviedol, že prebieha vyšetrovanie pôvodu ketamínu, ktorý herca zabil. Údajne mu ho poslal jeho díler poštou.

Herec dlhé roky bojoval so závislosťou od liekov proti bolesti a alkoholu, viackrát preto absolvoval aj liečenia. Perry okrem toho trpel aj zdravotnými problémami. V novembri minulého roka ho našiel asistent bez známok života ležať vo vírivke. Zomrel následkom predávkovania ketamínom.

Matthew Perry
Zdroj: Youtube/ABC News
Domov
Zdieľať
Diskusia