Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Eva Thonhauserová
2. júla 2024 o 12:54
Čas čítania 0:34

Po zrušení Topfestu sa zákazníci nevedia dostať k peniazom. Organizátor tvrdí, že to nie je v jeho réžii

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Čo sa deje: Zákazníci, ktorí si zakúpili lístky na Topfest, stále čakajú na vrátenie peňazí.

  • Topfest nečakane oznámil, že 2 týždne pred začiatkom ruší celý festival. Mnohí ľudia sa teraz nevedia dostať k peniazom za svoje zakúpené lístky.
  • Organizátori festivalu tvrdia, že za zrušenie Topfestu môže investor. V kontexte uviedli, že čakajú „na partnera hlavného investora, ktorý má k peniazom prístup“.
  • Webová stránka festivalu nefunguje, facebooková stránka je nečinná a administrátori zakázali komentovanie príspevkov, upozorňujú TV Noviny.

Prečo je to dôležité: Mnohí ľudia už investovali do lístkov peniaze a potrebujú vedieť, ako ich získať späť. 

Citát: „Čakáme na partnera hlavného investora, ktorý má prístup k peniazom, čo sme my nikdy nemali, lebo podľa nás peniaze sú na účte, aby začal kompenzovať,“ uviedol organizátor festivalu Marian Kollár.

Širší kontext: Investor tvrdí, že kompenzácia peňazí nie je jeho záväzok. Slovenská obchodná inšpekcia hovorí, že organizátor musí vrátiť poškodeným ľuďom financie. Ak to nespraví, ľudia sa môžu obrátiť na príslušný súd. 

11. júna 2024 o 11:07 Čas čítania 0:40 Obľúbený slovenský festival Topfest nečakane zrušili. Vystúpiť tam mala legendárna rocková skupina Obľúbený slovenský festival Topfest nečakane zrušili. Vystúpiť tam mala legendárna rocková skupina
Domov
Zdieľať
Diskusia