Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Karolína Fejtová
22. júla 2024 o 11:39
Čas čítania 0:32

Olympijský výbor USA žaluje Logana Paula. Špeciálnu edíciu kontroverzného nápoja Prime označili za problematickú

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené
Olympijský výbor USA žaluje Logana Paula. Špeciálnu edíciu kontroverzného nápoja Prime označili za problematickú

Americký olympijský a paralympijský výbor žaluje spoločnosť Prime. Dôvodom je údajne porušenie ochrannej známky.

Olympijský výbor podal žalobu na spoločnosť Prime. Tá používa vo svojej špeciálnej edícii hydratačného nápoja symboly chránené ochrannou známkou Olympijského výboru. Tvárou edície je basketbalová hviezda a trojnásobný olympijský víťaz Kevin Durant, informuje britská BBC.

Výbor však uviedol, že s firmou Prime nemá dohodu o používaní jej terminológie a ochranných známok, a uviedol, že konanie spoločnosti bolo „úmyselné“ a „v zlej viere“.

V žalobe, ktorú výbor podal v piatok v Colorade, sa uvádza, že spotrebitelia by mohli byť uvedení do omylu. Zákazníci by si tak mohli myslieť, že medzi Olympijským a paralympijským výborom USA a spoločnosťou Prime existuje dohoda.

Organizácia uviedla, že zaslala spoločnosti Prime list o zastavení predaja. Značka nápoja pokračovala v normálnom predaji a situácia eskalovala takým spôsobom, že sa musí riešiť na súde.

Prečítaj si aj tieto články:

17. júla 2024 o 16:42 Čas čítania 1:12 Starostka Paríža sa kúpala v Seine. Chcela dokázať, že rieka je čistá Starostka Paríža sa kúpala v Seine. Chcela dokázať, že rieka je čistá
16. júla 2024 o 9:30 Čas čítania 0:28 Útočník v Paríži na vlakovej stanici dobodal vojaka. Muž sa vraj chcel pomstiť za zabíjanie ľudí v jeho krajine Útočník v Paríži na vlakovej stanici dobodal vojaka. Muž sa vraj chcel pomstiť za zabíjanie ľudí v jeho krajine
17. júla 2024 o 9:14 Čas čítania 0:00 Mongolsko predstavilo národné dresy na olympiádu. Ľuďom vyrazili dych, vraj vyzerajú ako z Dior prehliadky Mongolsko predstavilo národné dresy na olympiádu. Ľuďom vyrazili dych, vraj vyzerajú ako z Dior prehliadky
Letní olympijské hry v Paříži
Zdroj: Getty Images
Domov
Zdieľať
Diskusia