Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová TASR
31. júla 2024 o 16:32
Čas čítania 0:54

Slováci sa na pláži pobili s mladým Chorvátom. Partiu dovolenkárov riešila slovenská polícia

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Slovenskú políciu privolali v Chorvátsku k bitke na pláži či k nehode.

  • Slovenskí policajti riešili v Chorvátsku bitku na pláži, nehodu auta, pomáhali s ubytovaním aj zdravotnou pomocou pre dievča. Polícia SR o tom informovala na sociálnej sieti.
  • Slovenských policajtov kontaktoval muž z chorvátskeho mesta Kaštela. Uviedol, že mali na pláži hádku s miestnymi chlapcami a došlo aj k fyzickému útoku zo strany jedného mladistvého Chorváta. Na miesto teda prišla policajná hliadka a slovenskí policajti pomáhali s tlmočením pri vyšetrovaní incidentu.
  • Hliadku slovenskej polície kontaktoval aj muž nachádzajúci sa na chorvátskom ostrove Čiovo s tým, že si rezervoval ubytovanie cez webovú stránku, ktoré po príchode nezodpovedalo fotografiám.

Prečo je to dôležité: Slovenským dovolenkárom poskytujú v Chorvátsku pomoc aj naši policajti. V prípade problémov sa na nich turisti môžu kedykoľvek obrátiť.

Širší kontext: Okrem týchto prípadov polícia riešila aj nehodu. Slováci šoférovali pri Plitvických jazerách, kde pred nimi zastavilo auto, oni zastavili za ním a zozadu do nich narazilo vozidlo s chorvátskym evidenčným číslom. Nehodu dokumentovala chorvátska policajná hliadka. Slovenská polícia pomohla dovolenkárom zistiť všetky relevantné údaje o zákonnom poistení chorvátskeho vozidla.

29. júla 2024 o 9:30 Čas čítania 4:40 Slovenky nám prezradili, čo najhoršie im babky vyviedli: Táni strčila mydlo do zadku, Rebeke ponúkla peniaze za rozchod s frajerom Slovenky nám prezradili, čo najhoršie im babky vyviedli: Táni strčila mydlo do zadku, Rebeke ponúkla peniaze za rozchod s frajerom

Z chorvátskej obce Selce kontaktoval ďalej slovenských policajtov muž, ktorý ich informoval, že jeho 12-ročná dcéra od rána osemkrát zvracala. Požiadal ich o radu, kde by jeho dcéru mohol vyšetriť nejaký lekár. Slovenskí policajti následne kontaktovali aj turistickú ambulanciu s tým, že Slováci sa môžu dostaviť na ambulanciu.

Prečítaj si aj tieto články:

17. júla 2024 o 15:25 Čas čítania 0:22 Dvaja Slováci si chceli v Chorvátsku privyrobiť netradičným spôsobom. Vlámali sa do hotelových izieb a ukradli tisíce eur Dvaja Slováci si chceli v Chorvátsku privyrobiť netradičným spôsobom. Vlámali sa do hotelových izieb a ukradli tisíce eur
28. júla 2024 o 9:30 Čas čítania 5:13 Boli sme v najhoršie hodnotenej reštaurácii mesta Rovinj. Vyprážaný syr stojí 25 eur, na toalete nám prišlo zle (Reportáž) Boli sme v najhoršie hodnotenej reštaurácii mesta Rovinj. Vyprážaný syr stojí 25 eur, na toalete nám prišlo zle (Reportáž)
21. júla 2024 o 9:30 Čas čítania 4:24 Nakupovali sme v chorvátskom supermarkete. Bežný nákup nestál ani 20 eur, jedna vec nás však šokovala (Reportáž) Nakupovali sme v chorvátskom supermarkete. Bežný nákup nestál ani 20 eur, jedna vec nás však šokovala (Reportáž)

Domov
Zdieľať
Diskusia