Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Nina Miščíová
17. júla 2024 o 15:25
Čas čítania 0:22

Dvaja Slováci si chceli v Chorvátsku privyrobiť netradičným spôsobom. Vlámali sa do hotelových izieb a ukradli tisíce eur

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Nespravili to pritom prvýkrát.

Chorvátski policajti v nedeľu zadržali dvoch Slovákov. Dôvodom má byť vlámanie do hotelových izieb v Pule a Crikvenici, odkiaľ odcudzili majetok vo výške približne 6-tisíc eur, informuje portál vijesti.hrt.hr.

Polícia počas vyšetrovania zistila, že Slováci vo veku 32 a 39 rokov si týmto nekalým spôsobom prilepšili už v minulosti. Dvojica mužov má na svedomí tri vlámania do hotelových izieb, odkiaľ ukradli počítač, peniaze, šperky a ďalšie veci.

Dovolenkujúcim z Maďarska, Kanady a Chorvátska spôsobili škodu vo výške 12-tisíc eur. Časť z odcudzeného majetku policajti obetiam vrátili. Dvojica mužov čelí trestnému oznámeniu za dokopy osem závažných krádeží. 

Domov
Zdieľať
Diskusia