Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
2. augusta 2024 o 14:02
Čas čítania 0:40

Zlodeji si nálepkou či silikónom označujú byty, ktoré chcú vykradnúť. Polícia radí, aké detaily si treba všímať

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia apeluje na ľudí, aby si všímali viaceré detaily.

  • Polícia Slovenskej republiky upozorňuje na neznámych páchateľov, ktorí vykrádajú byty. Vstupné dvere si označujú silikónom alebo nálepkami.
  • Páchatelia sa do bytov dostanú sofistikovaným spôsobom pomocou plochého kľúča.
  • Krádeže a vlámania do bytov evidujú v okolí Trnavského mýta, v mestskej časti Petržalka v okolí Znievskej ulice a v mestskej časti Karlova Ves.

Prečo je to dôležité: Upozornenie na takéto taktiky môže viesť k rýchlejšiemu spoznaniu podozrivých znakov a hláseniu podozrivých aktivít polícii.

Citát:„Dôkladne si skontrolujte vstupné dvere bytov a ich okolie, v prípade, ak nájdete podozrivé označenie – napr. silikón, nálepka, ihneď volajte políciu na číslo 158,“ informuje polícia.

Širší kontext: Polícia apeluje na ľudí, aby si všímali neznámych ľudí, ktorí sa pohybujú v spoločných vnútorných priestoroch bytových domov, a osoby, ktoré nepoznajú, v žiadnom prípade nevpúšťali do vnútorných priestorov bytových domov.

Taktiež je dôležité, aby si pri plánovaní dlhšej neprítomnosti nenechávali v byte šperky, hodinky a cennosti. Práve tieto veci boli odcudzené neznámymi páchateľmi v prípadoch, ktoré sa stali na území Bratislavy.

Prečítaj si aj tieto články:

2. augusta 2024 o 10:15 Čas čítania 0:31 Slováci za auto priviazali štvorročného psa a ťahali ho po ceste. Polícia obvinila dve osoby z týrania zvierat Slováci za auto priviazali štvorročného psa a ťahali ho po ceste. Polícia obvinila dve osoby z týrania zvierat
1. augusta 2024 o 16:42 Čas čítania 0:30 Podvodníci sa v e-mailoch vydávajú za slovenskú políciu. Vyhrážajú sa, že ťa zatknú, ak nesplníš ich podmienky Podvodníci sa v e-mailoch vydávajú za slovenskú políciu. Vyhrážajú sa, že ťa zatknú, ak nesplníš ich podmienky
1. augusta 2024 o 13:42 Čas čítania 0:19 VIDEO: V Bratislave jazdil zavesený na kapote električky. Polícia pátra po totožnosti mladíka VIDEO: V Bratislave jazdil zavesený na kapote električky. Polícia pátra po totožnosti mladíka

Domov
Zdieľať
Diskusia