Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
3. augusta 2024 o 14:20
Čas čítania 0:25

VIDEO: Okradli známeho resellera, nakupuje tam aj Rytmus či Separ. Zlodej si odniesol okuliare za 1 200 eur

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Zlodej sa krádež snažil zahladiť.

V bratislavskom butiku Cruizer, ktorý ponúka limitované oblečenie, tenisky a doplnky od najväčších dizajnérov a streetwearových značiek sveta, kradol neznámy muž. Obchod ponúka odmenu tomu, kto ho spozná a ohlási.

17. júna 2023 o 14:30 Čas čítania 8:42 Cruizer: Rytmusovi som predal bundu za 8 000 €. V obchode máme vystavený kufor Louis Vuitton z 19. storočia (Rozhovor) Cruizer: Rytmusovi som predal bundu za 8 000 €. V obchode máme vystavený kufor Louis Vuitton z 19. storočia (Rozhovor)

„Tento zákazník dnes zabudol zaplatiť. Odniesol si Cartier okuliare bez krabičky a radi by sme mu ich zabalili aj s taškou. Ak ho niekto poznáte, ponúkame zaujímavú odmenu,“ napísal obchod na Instagrame. 

Okuliare Cartier za 1 200 eur zlodej ukradol počas toho, ako sa tváril, že si pozerá tričko zavesené na vešiaku. Okuliare pritom zhodil na zem a namiesto toho, aby ich vrátil, si ich dal na oči. Zrejme si neuvedomil, že ho pri tom sníma kamera. 

Domov
Zdieľať
Diskusia