Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Nina Miščíová
7. augusta 2024 o 7:44
Čas čítania 0:36

Veľká drogová razia na Belize odhalila Slováka na úteku. V dome ukrýval veľké množstvo kokaínu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Počas operácie polícia zaistila 200 kilogramov marihuany a 170 gramov kokaínu.

Veľká policajná razia v meste Dangrige na Belize z 30. júla odhalila hľadaného Slováka, na ktorého bol od roku 2020 vydaný európsky zatykač. Počas akcie policajti zadržali aj troch občanov Belize, píše lovefm. Ako prvé na to upozornili Topky.

Policajti vtrhli do troch objektov, v ktorých našli mrazničku a viacero plastových kontajnerov. Jeden z domov odvádzal elektrinu do objektu, v ktorom našli ďalšie nádoby. 

17. júna 2022 o 9:30 Čas čítania 6:47 Kto sú najhľadanejší Slováci, po ktorých pátra aj Interpol? Vrahovia, mafiáni aj terorista Kto sú najhľadanejší Slováci, po ktorých pátra aj Interpol? Vrahovia, mafiáni aj terorista

Slovák a traja ľudia z Belize v objektoch ukrývali 200 kilogramov marihuany a 170 gramov kokaínu. Polícia priviedla na výsluch 34-ročného Slováka Ladislava Liptáka spolu s jeho priateľkou Winsy Ritchie a jej 22-ročným bratom Yessim Gomezom.

Podľa policajného komisára Chestera Williamsa hľadaného Slováka už obvinili. „Neviem, či splnil kauciu, ale ako som už predtým povedal médiám, začali sme s ním vyšetrovanie. Prihlásili sa svedkovia, poskytli výpovede polícii, čo stačilo na to, aby sme získali dostatok dôkazov na jeho obvinenie, a bol obvinený,“ vyjadril sa komisár portál edition.channel5belize.com.

hľadaný SlovákLadislav Lipták
Zdroj: minv.sk
Domov
Zdieľať
Diskusia