Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
8. augusta 2024 o 15:24
Čas čítania 0:29

AKTUÁLNE: Rýchlik smerujúci do Bratislavy začal horieť na trati. Železničiari upozorňujú na meškania

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Rušeň začal horieť pri obci Predmier neďaleko Bytče.

Na železničnej trati medzi Žilinou a Bratislavou dnes prerušili dopravu. Ako informovalo Operačné stredisko Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Žiline, pri obci Predmier neďaleko Bytče začala horieť strojovňa rušňa prechádzajúceho rýchlika R 708.

Privolaní príslušníci Hasičského a záchranného zboru následne rušeň skontrolovali a za ich monitorovania bol odstavený v Považskej Bystrici, kde ZSSK zabezpečila jeho technickú kontrolu.

„Všetci cestujúci aj personál sú v poriadku. Pre približne 100 cestujúcich sme zabezpečili náhradný rušeň, vďaka ktorému ich prepravíme do cieľovej stanice v pôvodnej súprave,“ uviedol hovorca Železničnej spoločnosti Slovensko (ZSSK) Dominik Drevický.


Podľa jeho slov vlak smerujúci zo Žiliny do Bratislavy kvôli dôkladnej kontrole zo strany hasičov mešká približne 120 minút. Ďalšie dva rýchliky meškajú v rozsahu od 11 do 50 minút.

Domov
Zdieľať
Diskusia