Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová TASR
22. augusta 2024 o 15:39
Čas čítania 0:49

Polícia pátra po 15-ročnej Michaele a jej 22-ročnom priateľovi Adamovi. Naposledy ich videli v blízkosti Púchova

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Akékoľvek informácie o pobyte alebo pohybe nezvestných oznám polícii.

  • Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnej 15-ročnej Michaele Krškovej a jej priateľovi 22-ročnom Adamovi Ciupovi.
  • Nezvestné dievča naposledy videli v utorok (20. 8.) o 15.00 h v Lazoch pod Makytou (okres Púchov), kde ju mal navštíviť jej priateľ a spolu odišli na neznáme miesto. 
  • Nezvestného Adama naposledy videla jeho matka v utorok v Horných Kočkovciach (časť Púchova) o 17.55 h, keď odišiel na neznáme miesto a doteraz nepodal o sebe žiadnu správu.

Michaela je vysoká približne 157 centimetrov. Je štíhlej postavy a má 47 kilogramov. Má čierne vlasy dlhé pod plecia a hnedé oči. Na krku mala čierny náhrdelník z plastu. Naposledy mala na sebe oblečené čierne tielko, hnedé dlhé nohavice a károvanú košeľu. So sebou mala cestovný skladací kufor modrej farby.


Adam je vysoký 180 centimetrov, štíhlej postavy a váži 70 kilogramov. Má tmavo-plavé, po plecia dlhé vlasy, ktoré má uviazané do vrkoča, a modré oči. Naposledy mal na sebe oblečené tmavé čierne tričko s neznámym nápisom, teplákové bermudy čiernej farby a obuté mal čierne plátenné tenisky značky Vans. So sebou mal plátenný bielo-čierny batoh so šnúrovými popruhmi.


Akékoľvek informácie o pobyte alebo pohybe nezvestných môžu občania oznámiť na čísle 158 alebo formou súkromnej správy na stránke polície Trenčianskeho kraja na sociálnej sieti.

Domov
Zdieľať
Diskusia