Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
25. augusta 2024 o 13:45
Čas čítania 0:29

Lietadlo Wizz Air muselo núdzovo pristáť v Budapešti. V kabíne mali dym a dvom členom posádky prišlo nevoľno

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Let Wizz Airu z Craiovy do Londýna pre dym v kabíne prerušil let v Budapešti.

  • Airbus A320 patriaci nízkonákladovej leteckej spoločnosti Wizz Air smerujúci z rumunskej Craiovy do Londýna prerušil v nedeľu ráno let. 
  • Dôvodom bol šíriaci sa dym v kabíne pre cestujúcich a pristál na budapeštianskom Medzinárodnom letisku Ferenca Liszta.
  • Podľa servera airportal.hu dvom členom posádky prišlo nevoľno. Incident spôsobila porucha klimatizačného systému.

Piloti, ktorí budapeštianskemu riadeniu leteckej prevádzky nahlásili nevoľnosť dvoch osôb, rozhodli sa pre pristátie v maďarskom hlavnom meste v oblasti nad mestom Kecskemét. Lietadlo v Budapešti pristálo o 6.11 h.

Letecká spoločnosť umiestnila pasažierov do tranzitnej zóny a poskytla im vodu, uviedol pre server Wizz Air. Let napokon pokračoval v ceste do Veľkej Británie o 9.51 h. Dotknutý airbus má vyše 12 rokov a je jedným z najstarších vo flotile leteckej spoločnosti, dodal server.

Wizz Airlietadloletisko
Zdroj: Unsplash/Markus Winkler
Domov
Zdieľať
Diskusia