Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová
6. septembra 2024 o 13:13
Čas čítania 0:31

Štát sa zbavuje motorového vozidla. Auto môže byť tvoje za mimoriadne výhodnú cenu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Finančná správa chce auto vydražiť.

  • Daňový úrad Košice draží auto značky FORD, model TOURNEO COURIER. Dražbu uskutoční 24. septembra 2024 o 11:00 hod. na Daňovom úrade Košice. 
  • Vyvolávacia cena vozidla je 1 628 eur. V prípade neuskutočnenia platby bude dražba opakovaná.
  • Obhliadku vozidla plánuje úrad 13. septembra 2024 od 09:00 do 10:00. Záujemcovia o dražbu sa musia zaregistrovať na mieste konania dražby 24. septembra 2024 medzi 09:00 a 10:00. 

Širší kontext: Daňový úrad upozorňuje, že dražiť môžu buď fyzické osoby, ktoré majú plnú spôsobilosť na právne úkony, alebo právnické osoby. Fyzická osoba môže dražiť osobne alebo prostredníctvom zástupcu, ktorý musí predložiť úradne overené plnomocenstvo a doklad o totožnosti. Právnickú osobu môže zastupovať jej štatutárny zástupca, ktorý tiež musí preukázať svoju totožnosť. Iný zástupca právnickej osoby musí okrem toho predložiť úradne overené plnomocenstvo. Viac informácií nájdše tu

Domov
Zdieľať
Diskusia