Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
6. septembra 2024 o 15:05
Čas čítania 0:30

Sociálna poisťovňa hľadá nových zamestnancov. Uchádzačov láka na atraktívny plat až 2700 eur a množstvo výhod

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Zamestnancov hľadajú na celom Slovensku.

  • Sociálna poisťovňa hľadá nových zamestnancov. Do svojho tímu sa snažia obsadiť ľudí na pozície špecialistu pre analýzu digitálnych stôp KaIB, špecialistu na kyberbezpečnosť pre riadenie súladu - junior či právnika na pracovné právo.
  • Zamestnancom sľubujú benefity v podobe týždňa dovolenky navyše, príspevok na stravu, ale aj peňažné odmeny.
  • Zamestnancov hľadajú najmä v Bratislave. Na pozícii posudkového lekára plánujú zamestnať ľudí v každom kraji Slovenska.

Sociálna poisťovňa ponúka plat od 1 700 eur mesačne až po 2 735 eur v závislosti od pozície, na ktorú uchádzač nastúpi. Takmer na všetkých postoch vyžadujú vysokoškolské vzdelanie druhého stupňa. Poisťovňa uvádza, že záujemcovia by mali mať znalosť anglického jazyka. Pokiaľ ťa nejaká ponuka zaujala, tak všetky dostupné pozície nájdeš na tomto odkaze.

Prečítaj si aj tieto články:

31. augusta 2024 o 9:43 Čas čítania 0:34 Všeobecná zdravotná poisťovňa predstavila nový benefit. Klientom pomôže s preplatením psychológa Všeobecná zdravotná poisťovňa predstavila nový benefit. Klientom pomôže s preplatením psychológa
22. augusta 2024 o 15:26 Čas čítania 0:46 Nová kampaň VšZP pobúrila Slovákov: Nepriamo vyzýva rodičov, aby sa ich deti vysmievali spolužiakom. Fotku neskôr zmazali Nová kampaň VšZP pobúrila Slovákov: Nepriamo vyzýva rodičov, aby sa ich deti vysmievali spolužiakom. Fotku neskôr zmazali
20. augusta 2024 o 16:00 Čas čítania 2:10 Obyvatelia zhoreného paneláku v Petržalke mali podpoistený majetok – čo robiť, aby ste na staré poistené zmluvy nedoplatili aj vy? Obyvatelia zhoreného paneláku v Petržalke mali podpoistený majetok – čo robiť, aby ste na staré poistené zmluvy nedoplatili aj vy?
Sociálna poisťovňa
Zdroj: Sociálna poisťovňa
Domov
Zdieľať
Diskusia