Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
16. septembra 2024 o 19:19
Čas čítania 0:40

Povodne poškodili majetok viacerým Slovákom. Poisťovne zverejnili inštrukcie, ako pri škodách postupovať

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Poisťovne evidujú zvýšený počet hlásení o škodách.

  • Nepriaznivé počasie poškodilo majetok viacerým Slovákom. Na povodne a intenzívne dažde doplatili najmä domy a autá.
  • Poisťovne sú na zvýšený počet hlásení o škodách spôsobených záplavami a povodňami pripravené.
  • Poisťovňa Allianz nasadila do terénu väčší počet zamestnancov, ktorí chodia do regiónov na prehliadky, informuje Topspeed.

Citát: „Je zabezpečená plná kapacita našej infolinky aj obhliadkového servisu. Klientom, ktorí majú svoj majetok v oblastiach s vyhláseným 3. stupňom výstrahy, ako je aktuálne v Malackách, Skalici, Senici a na Myjave, automaticky odosielame varovné SMS správy,“ dodáva riaditeľ odboru likvidácie poistných udalostí Allianz Dárius Nógli.

Širší kontext: Poisťovňa Allianz kryje škody spôsobené živlami na motorových vozidlách v rámci základného balíka poistenia. V prípade, ak je auto zaplavené, neodporúča sa vozidlo štartovať.

Pri akejkoľvek škode na majetku je potrebné škodu čo najskôr nahlásiť a najlepšie aj nafotiť. Po zdokumentovaní rozsahu škôd je možné začať s opravou majetku.

Pokiaľ by hrozila na majetku postupom času ešte väčšia škoda, poistenec môže začať odstraňovať škody ešte predtým, ako kontaktuje poisťovňu.

Prečítaj si aj tieto články:

16. septembra 2024 o 12:37 Čas čítania 0:32 Mikulec zverejnil zábery zaplavených policajných vozidiel. „Matúš Šutaj Eštok je klamár aj s jeho kindermanážmentom,“ odkazuje Mikulec zverejnil zábery zaplavených policajných vozidiel. „Matúš Šutaj Eštok je klamár aj s jeho kindermanážmentom,“ odkazuje
16. septembra 2024 o 12:21 Čas čítania 0:30 PREHĽAD: Dopravný podnik Bratislava zverejnil aktualizovaný režim. Niektoré linky fungujú v obmedzenom režime PREHĽAD: Dopravný podnik Bratislava zverejnil aktualizovaný režim. Niektoré linky fungujú v obmedzenom režime
16. septembra 2024 o 10:55 Čas čítania 0:55 Hladina Dunaja môže dosiahnuť takmer 10 metrov. Polícia apeluje na ľudí, aby sa k nemu nepribližovali Hladina Dunaja môže dosiahnuť takmer 10 metrov. Polícia apeluje na ľudí, aby sa k nemu nepribližovali
POVODNE ZÁPLAVY
Zdroj: TASR / Michal Svítok
Domov
Zdieľať
Diskusia