Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
TASR
včera 26. septembra 2024 o 19:40
Čas čítania 0:31

Slovák si k sebe domov zobral novú známosť. Kým spal, ukradla mu Mercedes, pri kontrole nafúkala až 3 promile

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Opitá žena ukradla mužovi z jeho domu auto.

  • Opitá žena ukradla spiacemu mužovi z jeho domu auto. Policajti zo seneckého okresu ženu v krátkom čase zadržali a pri dychovej skúške nafúkala 3,02 promile.
  • Poškodený muž vlastnil vozidlo značky Mercedes-Benz. Svoju novú známosť, 34-ročnú Andreu, pozval k sebe domov.
  • Žena využila príležitosť, keď muž spal a z domu mu ukradla kľúče od vozidla spolu s autom. Po tomto zistení poškodený muž zalarmoval políciu.

Citát: „Hliadka Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Senci počas pátrania na toto vozidlo narazila. Vodičkou bola práve Andrea. Hliadka vozidlo zastavila, podrobila vodičku vykonaniu dychovej skúšky, ktorá v jej prípade bola 3,02 promile,“ napísala polícia na sociálnej sieti.

Prečítaj si aj tieto články: Žena po vykonaní dychovej skúšky putovala do cely policajného zaistenia. Vyšetrovateľ ju obvinil za trestný čin krádeže v súbehu s trestným činom ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Domov
Zdieľať
Diskusia