Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
1. októbra 2024 o 16:39
Čas čítania 0:29

Danko reaguje na Huliaka: Zrada vždy bolí a ja som dnes cítil zradu, povedal. Meno strany sa meniť nebude

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Andrej Danko dnes zvolal tlačovú besedu.

Andrej Danko (SNS) na tlačovej besede reagoval na stanovisko Rudolfa Huliaka, ktorý plánuje podporiť kandidatúru Hlasu na post predsedu Národnej rady a meniť názov strany. Uviedol, že z jeho rozhodnutia je šokovaný. „Zrada vždy bolí a ja som dnes cítil zradu Rudolfa Huliaka,“ povedal Danko.

Zrada ho podľa jeho slov ľudsky mrzí. Zároveň dodal, že meno strany sa meniť nebude. „Ani vo sne som nečakal, že jeden z mojich spolupracovníkov sa rozhodne s Hlasom-SD,“ uviedol Danko.

Danko uviedol, že o Huliakovej tlačovej besede sa dozvedel pol hodinu predtým. Danko na tlačovke spomenul aj to, že sa musel ospravedlniť političke Lucii Plavákovej za Huliakove urážky. Podľa jeho slov to je hanba, aby sa niekto takto vyjadroval o žene. Od Huliakovho stanoviska sa dištancuje.

Andrej Danko.
Andrej Danko. Zdroj: TASR/Jaroslav Novák
Domov
Zdieľať
Diskusia