Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
dnes 14. októbra 2024 o 9:47
Čas čítania 0:49

AKTUÁLNE: Cestou na Žilinu sa zrazili dve autá. Nehodu neprežila 53-ročná žena

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Na ceste sa zrazili dve autá.

Pondelková ranná dopravná nehoda na ceste II/583 medzi Žilinou a Krasňanmi mala tragické následky. Čelnú zrážku neprežila 53-ročná žena. Informovala o tomžilinská krajská policajná hovorkyňa Zuzana Šefčíková.


Podľa jej slov 21-ročný vodič za volantom osobného auta Škoda Octavia v smere do Žiliny z doposiaľ presne nezistených príčin prešiel do protismeru, kde došlo k stretu s protiidúcim osobným vozidlom Škoda a následne k čelnému stretu s protiidúcim osobným autom Kia. „Pri dopravnej nehode utrpela 53-ročná spolujazdkyňa sediaca v zadnej časti vozidla Kia zranenia, ktorým, žiaľ, na mieste podľahla. Pri nehode utrpeli zranenia ďalšie tri osoby, ktoré si vyžiadali ich prevoz do nemocnice,“ uviedla Šefčíková.


Vrtuľník odviezol do nemocnice aj zraneného vodiča Škody Octavia. „V nemocnici bude vykonaný odber krvi na zistenie prítomnosti alkoholu alebo omamných a psychotropných látok,“ dodala Šefčíková s tým, že cesta bola z dôvodu dokumentovania a odstraňovania následkov nehody na nevyhnutne potrebný čas úplne uzavretá.


Obeť nehody bola zamestnankyňou Úradu Žilinského samosprávneho kraja (ŽSK). Podľa predsedníčky ŽSK Eriky Jurinovej spolu s ďalšími kolegyňami z odboru školstva vyrazili na služobnú cestu do Terchovej. „Sme smutní a otrasení z toho, čo sa udialo. Na dnes bola plánovaná porada so všetkými riaditeľmi stredných škôl, ale po tom, čo sa udialo, sme boli riaditeľom oznámiť, že poradu rušíme“ uviedla Jurinová.

Domov
Zdieľať
Diskusia