Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
20. októbra 2024 o 14:00
Čas čítania 0:47

Na Markíze malo premiéru Na telo s novou moderátorkou. Prišiel aj zástupca koalície, hoci to pred pár mesiacmi odmietali

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

V čase, keď Na telo moderoval Michal Kovačič, koalícia tvrdila, že do Markízy už nikto chodiť nebude. Do relácie s novou moderátorkou však prišiel minister vnútra Šutaj Eštok.

  • V nedeľu 20. októbra mala premiéru politická diskusná relácia na Markíze s novou moderátorkou Karolínou Lacovou.
  • Okrem novej moderátorky zmenila relácia aj svoj vizuál a politici sa stretli vo vynovenom štúdiu.
  • Prvými hosťami relácie boli predseda SaS Branislav Gröhling a minister vnútra Matúš Šutaj Eštok. Predseda Hlasu prišiel do diskusie aj napriek tomu, že pred pár mesiacmi koalícia ohlásila, že do Markízy chodiť nebude.
  • Politici sa od začiatku relácie hádali a skákali si do reči napriek tomu, že sa ich moderátorka snažila utíšiť, mnohokrát však neúspešne.

Citát:„Ešte raz mi skočíte do rečí, tak som s vami skončil v tejto relácii,“ vyhrážal sa Šutaj Eštok predsedovi SaS.

Širší kontext: Politici v diskusii rozoberali konsolidačný balíček, odchod Zuzany Dolinkovej a aj prešetrovanie atentátu na Roberta Fica. Gröhling tvrdil, že strana Hlas sa ukázala ako najslabší článok koalície, pretože nebola schopná podporiť Zuzanu Dolinkovú.

Líder Hlasu však povedal, že Zuzana Dolinková sa rozhodla odísť z postu ministerky z osobných dôvodov.

Šutaj Eštok opäť zaútočil na opozíciu a povedal, že za pokus o atentát na Roberta Fica môžu práve lídri opozície, ktorí zvolávali protesty proti vláde. Gröhling mu pripomenul, akú nenávisť šíri Robert Fico a citoval premiéra, ktorý nazval novinárov „krvilačnými bastardami“.

markíza
Zdroj: TV Markíza/reprofoto
Domov
Zdieľať
Diskusia